Home

WIN: 3×4 kaartjes voor de exclusieve première van de film BOOKSMART

Bron: Screenshot / uitnodiging première Booksmart

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s. De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

 Artikel gaat hieronder verder

De hilarische film Booksmart draait vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscopen. In dit regiedebuut van Olivia Wilde worden de hoofdrollen vertolkt door Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein.

WINACTIE:

Goed nieuws want jij kan bij de exclusieve influencer eindexamen première van de film Booksmart zijn, 20 juni om 16.00 plaatsen we dit blogbericht op onze Facebookpagina   , tag je 3 allerbeste vriendinnen onder de post, en laat ons weten waarom jullie absoluut bij de première willen zijn! Wie weet maak jij dan kans om samen met drie vriendinnen naar de exclusieve première (inclusief afterparty) te gaan op 25 juni in de Pathé Arena in Amsterdam! Veel succes! (De winnaars krijgen een persoonlijk berichtje van ons). Check hieronder alvast de trailer.

No Comments

    Leave a Reply