Sleep Slider Travel WEReld World

Winter wonderland: de mooiste Airbnb appartementen in Kopenhagen

(Foto: Pexels)

Precies twee jaar geleden sprongen wij in het vliegtuig, om vanuit Aarhus een dikke roadtrip naar Kopenhagen te maken. Van het ene Deense eiland, hup ongeveer 340 kilometer naar rechts tot je op het derde eiland bent. De mooie trip zullen we nooit vergeten en Kopenhagen ook zeker niet. Met het vliegtuig vlieg je er in nog geen anderhalf uur naartoe, wat het de perfecte stad voor een stedentrip maakt. Omdat je ook ergens moet slapen in deze prachtige stad, hebben we een aantal hele mooie Airbnb’s voor je op rij gezet:

1. CPH Central – huge duplex loft | Verhuurder Pelle weet verdorie wel wat inrichten is zeg, wat een heerlijke plek! Het ruim 200 vierkante meter tellende appartement biedt je genoeg ruimte om ook al je beste vrienden mee te nemen (3 slaapkamers). Een echte aanrader dus, wanneer jij met een stel vrienden de Deense hoofdstad bezoekt!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

2. Big&Bright NYstyle Loft in Nørrebro | Zeg je hippe wijk in Kopenhagen, dan zeg je Nørrebro. Dit pracht appartement zit middenin deze wijk, dus qua locatie kan het niet beter. Zodra je hier de deur uitloopt word je van je sokken gereden door de über hipster, die op weg is naar een van de honderden leuke koffietentjes in de buurt. Heerlijk! Met ook 3 slaapkamers aanwezig, leent dit appartement zich tevens goed voor een vrienden tripje.

3. Sunny Cosy apartment with balcony | De zon schijnt in Kopenhagen ongeveer even vaak als dat ‘ie in Amsterdam schijnt, maar wanneer het zover is: dan wil je dit balkon. Lekker je Deense roggebroodje opsmikkelen op je balkonnetje, terwijl je gaat plannen wat je die dag allemaal gaat doen. Wij zien het wel zitten. Je zit om de hoek bij alle belangrijke ‘must-sees’ en met de huis verrekijker kun je heerlijk gluren bij de buren!

4. Stylish appartement in downtown Copenhagen | Wat ons is opgevallen tijdens het browsen op Airbnb naar toffe plekjes in Kopenhagen? Dat bijna elk appartement zo verrekte mooi is ingericht! Het Scandinavisch design vliegt je om de oren en wij kunnen niet gelukkiger zijn. Dit prachtig ingerichte plekje bevindt zich in het absolute centrum van de stad, ideaal dus als jij heel het weekend wil shoppen (Scandinavische mode: yehees).

5. Cozy and functional urban apartment | Last but zeker not least, dit hele fijne plekje voor 2 personen. Je zit qua locatie heel goed, want alles is binnen loopafstand te bereiken. En mocht dat Deense zonnetje tóch niet schijnen? Dan knal je toch gewoon de openhaard aan:

    Instagram