Design

Wordt de tortoiseshell nails de nail-art hype van 2019?

Tortoiseshell nails

Screenshot: Instagram gaudyoctopus

De Kerst is voorbij en het nieuwe jaar staat bijna voor de deur. En als het nieuwe jaar dan eindelijk daar is, dan mag je die verdomde glitters van je nagels zien af te schrapen (want we weten allemaal dat dat de grootste hel op de planeet is). Dus zeg maar gedag tegen die gigantisch foute kerstnagels en zeg hallo tegen de hype van 2019: de tortoiseshell nails.

Artikel gaat hieronder verder

Nu zullen er vast een paar mensen denken: eh, watte? No worries, wij moesten het zelf ook even opzoeken. En als je het googled, ben je nog niet veel wijzer. Behalve dat je heel veel kattenfoto’s tegenkomt (katliefhebbers, you’re welcome). Hoe je het voor elkaar krijgt om dit kunstje op je nagels te krijgen? Daar zijn wij zelf ook nog niet helemaal uit, maar dat het er leuk uitziet is een feit. Dat wordt deze koude dagen lekker thuis spenderen met een paar goede YouTube tutorials.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tortoiseshell 🖤 @missyvienvi 🐢

Een bericht gedeeld door Bel Fountain-Townsend (@sohotrightnail) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

濃いめカラーのべっこうネイル +細めのゴールドライン💅 カラーの混ざりあった やわらかい印象のべっこうに仕上げました☺ べっこうといってもいろいろ… 奥が深い… ・ ……………………………………………………………… ☺hiyonail mail⇒hiyonail.art@gmail ・ ☺LILACE NAIL http://www.lilace-hair-lounge.com/ …………………………………………………………… ・ #nail #nails #nailart #nailarts #nailartdesign #nailartdesigns #gel #gelnail #gelnails #gelnailart #gelnailarts #gelnailartdesign #gelnailartdesigns #gelgelart #gelarts #kokoist #kokoistusa #handpaint #hioyonail #hioyonailgallery #tortoiseshell #tortoiseshellnail #tortoiseshellnails #KOKOISTartcreativeteam

Een bericht gedeeld door hiyonail (@hiyo_2) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#tortoiseshellnails #beautycomesinallshapesandsizes #dovernails #lunanailsandspa #yorknails

Een bericht gedeeld door BeautyComesInAllShapes&Sizes (@luna_nails_and_spa) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram