Virals World

Wow: Zangeres Adele bijna onherkenbaar op nieuwe Instagramfoto

Hieperdepiep hoera! Zangeres Adele was gisteren jarig en mocht 32 kaarsjes uitblazen. Voor het eerst sinds lange tijd deelde zij een foto van haarzelf op Instagram en man, wat ziet deze vrouw er goed uit! Je herkent Adele bijna niet eens meer terug op de foto.

Er waren al wat foto’s gelekt de afgelopen tijd waarop we konden zien dat Adele flink wat kilo’s kwijt was, zo was ze een tijdje geleden met Harry Styles en James Corden op vakantie en lag de pers daar natuurlijk bovenop, maar nu zien we haar dan ook eindelijk weer stralen op haar eigen Instagram.

Zo hello, wij moesten echt even goed kijken en geloofden bijna onze ogen niet, maar dat is toch echt Adele. Hieronder kun je zien hoe Adele er vorig jaar uitzag. Wát een verschil!

Adele krijgt gemengde reacties op haar foto en helaas is niet iedereen positief. Veel vonden haar met wat meer curves knapper en vonden dat goed bij haar staan, anderen vinden juist haar nieuwe look prachtig. Al met al is het natuurlijk mega knap wat deze vrouw in zo’n korte tijd heeft weten te bereiken. You go girl!

No Comments

    Leave a Reply