Entertainment Series

YES: ‘Het Huis Anubis’ komt naar Videoland

Foto: Studio 100

Goed nieuws voor iedereen die zijn of haar zomer al in duigen ziet vallen omdat de vakanties van de baan zijn; Videoland is here to cheer you up. Zij laten vandaag weten dat Het Huis Anubis deze zomer naar Videoland komt! Wij weten in ieder geval wat wij deze zomer onder andere zullen gaan doen. Een mysterie, duizend vragen, dit is het huis Anubisss.

Het Huis Anubis mag dan al wel jaren oud zijn, het programma kent nog steeds veel fans die dit vroeger elke dag op de televisie keken. Een hele goede move van Videoland dus om het programma weer terug te brengen. Ze maakten dit bekend met de onderstaande Instagrampost en het kan niet anders dat dit natuurlijk ‘Het Huis Anubis’ is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Raad jij welke tekst ontbreekt? Dan beloven wij deze titel deze zomer te releasen! Eén hint: Sibuna! 👁✋

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Het is nog niet bekend wanneer Het Huis Anubis precies online zal komen op de streamingsdienst, maar dat de serie er deze zomer nog aan zit te komen is in ieder geval 1 ding dat zeker is. Wordt vervolgd.. In de tussentijd kan je alvast de tekst weer uit je hoofd leren van de themesong en deze hopelijk snel weer meezingen.

No Comments

    Leave a Reply