Entertainment Virals

Zach is gespot met een nieuwe dame

Na een enerverend seizoen Temptation Island was het te verwachten dat de relatie van Zach en Simone geen stand zou houden en bij het laatste kampvuur besloten ze dan ook allebei hun eigen weg te gaan. Na deze ultieme relatietest blijkt het vliegtuig van Fuckboy Airlines alweer snel te zijn opgestegen, want Zach is onlangs gespot met een nieuwe dame aan zijn zijde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze clown @zachtemptation is gespot in Amsterdam bij een feestwinkel met een andere dame. Wel vreemd want ze heeft geen panter print.

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Dat blijkt uit deze video op het Instagram account van Team Tempa. Hierop is Zach te zien in Amsterdam met een vrouw die niet met kop en schouders boven hem uit steekt dus we kunnen wel stellen dat het Simone niet is. We vragen ons eigenlijk af wie er na het zien van alle streken en de bizarre uitspraken van Zach in Temptation Island er nog met hem gezien zou willen worden, maar goed dat even ter zijde. Wij zijn erg benieuwd of dit weer een of andere scharrel is voor Zach of dat ‘ie toch wel iets heeft geleerd van Temptation Island en nu voor een echte relatie gaat (haha wie houden wij voor de gek, tuurlijk niet het zou ons niks verbazen als hij volgende week weer met een ander wordt gespot).

No Comments

    Leave a Reply