Entertainment Series

Zach wil meedoen aan EOTB en geeft duidelijkheid over de vrouw waarmee hij is gespot

Foto: RTL

*Let op: dit artikel bevat spoilers, lees niet verder als je de nieuwste aflevering van Temptation Island nog niet hebt gezien*

Eerder leek het alsof Zach helemaal klaar was met Simone toen hij gespot werd met een nieuwe vrouw aan zijn zijde, maar niks is minder waar blijkt uit de nieuwste aflevering van Temptation Island waarin de ‘koppels’ terugblikken op het avontuur.

Zo zijn ‘bro’ Christian en zijn geliefde Angela vanzelfsprekend nog altijd helemaal happy met elkaar en praten ze nu zelfs over trouwen en kinderen. Wie ook over kinderen nadenken zijn Karim en Roshina, het koppel had zo zijn ups & downs tijdens Temptation, maar blijkt er toch sterker uit te zijn gekomen. Het koppel woont samen en Roshina zei zelfs dat ze gestopt is met de pil, dus misschien komt er binnenkort een Temptation-baby?

Wie zeker niet over kinderen aan het nadenken en praten zijn, zijn Arda en Elke. Of nou ja, in ieder geval niet met elkaar. Elke gaat nu als single woman door het leven en Arda die heeft alweer een nieuwe grote liefde gevonden namelijk: Amber. Second choice, much? Arda lijkt helemaal over Elke en Eline heen te zijn want hij heeft het erover dat hij zichzelf wel met Amber ziet trouwen. Eerst zien dan geloven.. Wat denken jullie zou Arda nu wel een relatie in stand kunnen houden?

Dan over naar de meest spraakmakende kandidaat van dit seizoen: Zach. Zach weet behoorlijk wat los te maken bij de kijkers, het ene moment laat hij een tattoo zetten van Romee, dan brengt ‘ie een mega slecht nummer uit waarin hij rapt én hij werd laatst in Amsterdam gespot met een nieuwe dame die overduidelijk niet Simone was. Want alhoewel de twee de relatie nog een kans hebben gegeven, ging het uiteindelijk toch weer mis en gingen ze na een paar maanden weer uit elkaar. Once a fuckboy, always a fuckboy toch? Dat dachten wij ook toen wij de foto van Zach zagen met zijn ‘nieuwe vlam’. Eerlijk gezegd waren we een beetje verbaast dat Zach zo snel weer iemand aan de haak kon slaan, maar dat blijkt (gelukkig) ook niet zo te zijn, de dame in kwestie is namelijk de persoonlijke assistente van Zach die hem filmt en zijn agenda beheert. Ahaaa..

Volgens Zach zijn we nog niet van hem af nu Temptation is afgelopen, zo heeft hij namelijk plannen om mee te doen aan Ex On The Beach. Wij zijn benieuwd dat als hij echt mee gaat doen, hoeveel exen er van Zach uit de zee zullen lopen en of Simone misschien dan ook wel haar intrede maakt in de villa.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply