AMSTERDAM Do

Zaterdag gaan we naar Chin Chin Festival en jij gaat met ons mee!

Zaterdag is het zover. Na Amsterdams Verbond te hebben afgebroken, het terrein van Amsterdam Open Air volledig op zijn kop te hebben gezet en de Heineken Afterwork borrels duizelig te hebben gedraaid is het zaterdag tijd voor Chin Chin Festival! Wij zullen daar samen met de boys van Flu Flu Amsterdam de kekke Red Bull truck bemannen om daarna door te gaan naar de officiele Chin Chin Fest x Flu Flu Amsterdam after party.

 

Nu zouden wij Colourful Rebel niet zijn als we niet een paar plekkies voor het festival weg mogen geven van de organisatie dus geven wij in samenwerking met Flu Flu Amsterdam een hele hoop Charity Tickets weg. We geven ze niet letterlijk weg. Flu Flu Amsterdam draait om het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor Unicef en dus vragen we je om een donatie van 15 piekies voor je kaartje (in plaats van 40 euro). Die 15 uurootjes zullen wij dan in zijn geheel doneren aan het project waar we met de mannen van Flu Flu aan werken. Dat project vind je overigens hier -> KLIK.

Je kaartje koop je hier en om die sappige korting binnen te slepen en het goede doel te steunen gebruik je de code: unicefxfluflu. 

Op het plattegrondje is te zien dat we min of meer het beste plekje van het terrein bemannen. Lekker centraal en naast de ‘food court’. Een zalige zaterdag kippetjes eten en kijken. Tot morgen!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram