Entertainment TV

Ze flikt het gewoon: Glennis Grace door naar finale America’s Got Talent met loepzuiver kippenvel nummer

glennis grace

(Screenshot: America’s Got Talent)

Trots. Dat is wel wat wij waren toen we Glennis Grace in de halve finale een loepzuiver kippenvel nummer (‘This Woman’s Work”) hoorden zingen. Dat de Amsterdamse zangeres die haar droom in Amerika wil najagen daarna doorging naar de finale maakte het feestje alleen maar compleet. Hoewel Grace in Nederland al aardig bekend is (vooral door haar vele Whitney Houston covers), lijkt ze in Amerika echt klaar te zijn om daar een hele grote ster te worden. Wij gunnen het die topper keihard, want je ziet aan alles dat ze ademt en leeft voor de muziek.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Voor de vaak over the top optredens en reacties van deze Amerikaanse talentenshow hebben wij altijd al een zwak gehad, maar nu Glennis meedoet is het helemaal dweilen met de kraan open. Wat een uithalen kan die meid doen en nog loepzuiver ook!

Volgende week dinsdag en woensdag is het zover, dan strijden de twee groepen finalisten om de eerste plaats. De winnaar van America’s Got Talent krijgt een miljoen dollar, een platencontract en een optreden in Las Vegas. Let’s go Glennis!

 

De versie van Kate:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram