Entertainment Series

Zelfs horrorkoning Stephen King vindt Netflix’s nieuwste hit The Haunting of Hill House briljant

Potverdomme wat is de Nederlandse acteur Michiel Huisman lekker bezig zeg. Zo is hij definitief internationaal doorgebroken met zijn rol in de HBO-hit Game of Thrones en is hij sindsdien vaker in Hollywood dan in Hillywood. Netflix lijkt zijn grootste werkgever te zijn, want na de romantische tranentrekker Irreplaceable You heeft hij nu ook de hoofdrol te pakken in de horrorserie The Haunting of Hill House. Daar hebben wij al eerder over geschreven (dikke aanrader!), maar mocht jij nog niet helemaal overtuigd zijn dan kan meneer King het vast doen. De wereldberoemde schrijver van horrorverhalen die veelvuldig zijn verfilmd (It, het doodenge Harold’s Game en ga zo maar door) is helemaal weggeblazen door The Haunting of Hill House en noemt de serie zelfs ‘briljant’:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

Voor mensen die trouwens nu al niet de trailer durven te kijken door het woordje ‘horror’, kijk maar toch. Ook wij zijn niet zo’n fan van het genre, maar deze serie is echt goed te doen. Zo zitten er niet van die typische ‘BOE’ schrik scenes in die het genre zo typeren, maar is het allemaal wat ‘intelligenter’ gedaan:

 

Veronica Superguide heeft trouwens een heel leuk potje horror-dilemma’s met de cast van The Haunting of Hill House gespeeld wat zeker het kijken waard is:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram