Home

Zo lang (of kort) duurt de gemiddelde vrijpartij

Stelletje in bed

(Foto: Shutterstock)

Australische onderzoekers van IFL Sciense hebben een onderzoek gedaan, dat nogal wat stof gaat doen opwaaien in koppeltjes-land denken wij. De onderzoekers uit Down Under hebben namelijk onderzocht hoe lang een gemiddelde wippartij duurt, met een nogal verrassend antwoord. De onderzoekers zijn op een gemiddelde van 5,4 minuten gekomen, door gegevens af te nemen van ruim 500 koppeltjes (verspreid over de hele wereld).

Artikel gaat hieronder verder

 

Nu kun jij twee dingen denken, ten eerste: “jezus, ik kan niet eens mijn veters strikken in 5,4 minuut” of: “ik zit na 35 seconden alweer de krant van morgen te lezen”. Er zitten echter wel wat haken en ogen aan het onderzoek, vertelt een van de onderzoekers Brendan Zietsch van de universiteit van Queensland:

“Zowel mannen als vrouwen durven onder sociale druk weleens te liegen over hun bedprestaties”. Met andere woorden, het gemiddelde ligt waarschijnlijk nog iets lager. Ook kan het aflezen van de eindtijd gebeurt misschien niet altijd nauwkeurig: “[…] Daarnaast is het maar weinig romantisch om tijdens een vrijpartij op je klok te kijken”.

Maak je trouwens geen zorgen wanneer jouw sexy time verreweg van in de buurt komt, want zo gaat het met een ‘gemiddelde’ ergens van. “De resultaten liepen erg uiteen. Bij het ene koppel duurde een gemiddelde vrijpartij 33 seconden terwijl een ander koppel het op 44 minuten hield. Dat brengt ons bij een gemiddelde vrijpartij van 5.4 minuten”. Wil jij toch wat langer knallen in bed? Check dit maar eens:

(Bron: The Conversation)

    Instagram