Sleep Slider Where to sleep Wereld

Zoek de zon op in Kaapstad en verblijf in een van deze Airbnb appartementen

Kaapstad Airbnb

Foto’s: Airbnb

Nu de winter lekker op gang is en het best fris is hier, dromen wij al over onze eerstvolgende vakantie. Deze willen we zo snel mogelijk waarmaken. De storm van afgelopen weekend heeft ervoor gezorgd dat wij aardig wat uurtjes hebben gespendeerd op Google, om een warm vakantieland op te zoeken. We willen als wij hier weggaan natuurlijk wel iets warms opzoeken en niet in Dublin belanden. Daarom dit keer geen ‘surprise me’, maar een plekje op het lijstje waar wij al heel lang heen willen.

Wij hebben het over een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika: Kaapstad. Samen met Bloemfontein en Pretoria vormen zij de hoofdsteden van dit land in het zuidelijkste puntje van Afrika. En laat het nou net zo zijn dat hun ‘winter’ daar net voorbij is. De zomer in Kaapstad kan beginnen en dus jouw vakantie ook. Een vlucht boeken is uiteraard zo gedaan. Nu dat appartement nog. Daarom hebben wij de 9 mooiste voor jou op een rijtje staan.

Unwind in a Bright, Airy Space with Rustic Accents

Airbnb Plus is onze favoriete stukje Airbnb. De appartementen zijn precies naar onze smaak gestyled. En dit appartement is er een van. Mocht je het nog niet gezien hebben, wij hebben een zwak voor de moderne, witte panden. En is er in ons Airbnb lijstje altijd wel ééntje te vinden. Net zoals deze parel in het centrum van Kaapstad. Een plek om – zoals de titel het ook beschrijft – tot rust te komen.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Artikel gaat hieronder verder

Admire Sea Views from a Stunning Apartment by Clifton Beach

Dit plekje doet ons denken aan het perfecte vakantiehuis. De zanderige tinten, de witte muren en dan dat geweldige terras met een zwembad en een uitzicht waar je u tegen zegt. Zie jij de zon in de zee zakken?

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Stylish Apartment Close to Sea Point Promenade

Bij dit appartement hebben we juist weer voor een kleurtje gekozen. Voor de mensen die onze obsessie met die witte muren een beetje beu zijn. Een leuk tapijtje, kussentje hier, kussentje daar, gele stoelen en de hele mikmak.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Chic and central on Greenmarket Square, Cape Town

Een heerlijk appartement op Greenmarket Square, een historisch plein in het centrum van het oude Kaapstad. Hier kan je terecht voor alle echt typische Afrikaanse spullen. Hierdoor ook een echte toeristische trekpleister. En op een steenworp afstand heb je ook nog eens de beroemde Lange straat, waar de stad ’s nachts tot leven komt. Maar wees gerust, het dubbele glas in het appartement zorgt ervoor dat jij nog steeds je aantal uurtjes slaap hebt.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Large Apartment Stunning Ocean View

Je zit hier iets verder weg van het centrum (zo een 8 kilometer rijden), maar hebt wel een plaatje van een huis van 124 vierkante meter. En dan heb je ook nog eens uitzicht op de bekende plekken zoals Tafelberg, Lion’s Head, Robbeneiland, de Milnerton Lighthouse en Woodbridge Island. En dat voor nog geen €20 per persoon.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

City Penthouse in Central Cape Town

Nog zo een plek waar je u tegen zegt. Dit is een super ruim penthouse, met ramen van het plafond tot aan de grond. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht op Tafelberg. En als je helemaal wilt genieten, dan kan je in de patio genieten van de jacuzzi die voor je klaarstaat.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Holiday Home on Table Mountain with 360° views

Een plek om heerlijk te genieten en tot rust te komen. Deze unieke woning, hoog tegen de berg naast het natuurreservaat laat je genieten van de mooiste zonsondergangen. Dit is ook te danken aan het zwembad en het dek met uitzicht op de oceaan. Het huis heeft vier slaapkamers, waardoor je de perfecte vriendenvakantie hier kunt vieren.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Relaxing spacious villa Apartment with Garden, pool & views

Nog zo een villa om heerlijk tot rust te komen. Na alle activiteiten die Kaapstad voor je te bieden hebt, is er niks lekkerders dan hier jezelf neerploffen op de bank en een beetje te chillen. Het huis bestaat volledig uit schuifdeuren. Dus knal die helemaal open, zet je boxjes aan en neem een duik in het water. Genieten.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

Luxurious Villa with Beachfront Access

Deze villa is absoluut onze favoriet en daarom hebben we dit keer de beste voor het laatste bewaard. Het interieur past helemaal bij de sfeer van Kaapstad. Het is romantisch en rustiek. Zoals wij Kaapstad wel een beetje zien. Ook bij deze villa een prachtig zwembad, dit keer in de vorm van een infinity pool. Zwem naar de rand en geniet van het uitzicht over de zee.

Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb Kaapstad Airbnb

No Comments

    Leave a Reply