Home

Zwemplezier voor de hele familie met de Easybreath

Met wereldwijd acht miljoen verkochte exemplaren is de Easybreath momenteel het populairste snorkelmasker op de markt. Decathlon geeft nu ook kinderen van zes tot tien jaar de gelegenheid om het comfort van de Easybreath te beleven.

De Easybreath is het eerste gelaatsbedekkende snorkelmasker, waarmee je zowel door je mond als door je neus kunt ademen, zoals je dat ook op het droge gewend bent. Bij conventionele snorkelmaskers kan dit niet. Daarnaast heb je met de Easybreath panoramisch zicht, zodat je onder water net zo goed kunt rondkijken als op land. Op die manier kun je de onderwaterwereld nog beter verkennen en genieten van alle pracht die de zee te bieden heeft. Ouders kunnen die ervaring vanaf nu delen met hun kinderen, want de Easybreath is er voortaan voor iedereen in de leeftijdscategorie van zes tot tien jaar.

Zeker voor jonge kinderen is het goed dat hun eerste kennismaking met snorkelen een prettige ervaring is. De Easybreath neemt het onwennige gevoel dat traditionele snorkelmaskers hebben weg, zodat het voor een kind prettig voelt om zich in het water vrij te bewegen en rond te kijken. Bovendien heeft de snorkel van de Easybreath een zogenaamde Dry Top, wat inhoudt dat er tijdens een golf geen water binnenloopt via de bovenkant van het masker. Een ander uniek kenmerk van de Easybreath is dat de lucht in het masker circuleert om beslaan te vermijden. Wie de belevenissen onder de zeespiegel wil vastleggen, kan optioneel een actioncam aan het masker bevestigen.

No Comments

    Leave a Reply